«Ανεβείτε κατηγορία» στην επαγγελματική εκτύπωση!

Η επιχείρηση που ζητά να παράγει τα έντυπά της in-house με επαγγελματική ποιότητα, δυνατότητα εκτύπωσης σε υλικά μέχρι 300 γραμμάρια, ευελιξία φινιρίσματος από απλή συρραφή χωρίς συρραπτικό, μέχρι δημιουργία εντυπωσιακών booklets, και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων με πολύ ανταγωνιστικό κόστος έγχρωμης εκτύπωσης, θα αναγνωρίσει στις νέες συσκευές της Sharp την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις στρέφονται ολοένα και περισσότερο στη λύση του Α3 εκτυπωτικού εξοπλισμού. Σύμφωνα με στοιχεία της IDC, οι Α3 laser συσκευές που τοποθετήθηκαν στην ελληνική αγορά το 2017 αντιστοιχούσαν στο 9% των συνολικών εκτυπωτικών συσκευών που πωλήθηκαν την ίδια χρονιά, σημειώνοντας αύξηση 10% από το αντίστοιχο διάστημα του 2016.
Σημαντικός λόγος για την επιλογή μιας Α3 laser συσκευής είναι οι επαγγελματικές δυνατότητες εκτύπωσης. Η μορφή που θα παρουσιαστεί ένα έγγραφο είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το αν τελικά θα ξεχωρίσει. Η in-house εκτύπωση κερδίζει συνεχώς έδαφος, αφού πλέον επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, επιλέγουν να εκτυπώνουν εσωτερικά το διαφημιστικό τους υλικό, γλιτώνοντας την ίδια στιγμή χρόνο αναμονής και τα κόστη τυπογραφείου.
Οι Α3 laser συσκευές παρέχουν δυνατότητες εξατομικευμένων λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, όπως για παράδειγμα fax, Wi-Fi, φινίρισμα/συρραφή κ.ά. Παράλληλα οι έγχρωμες συσκευές επικρατούν ολοένα και περισσότερο (κατά την IDC έως το 2020 το 85% των Α3 εκτυπωτών στην Ευρώπη θα είναι έγχρωμοι), καθώς προσφέρουν πιο επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης, με όλο και χαμηλότερο κόστος χρήσης.
Σύμφωνα με την Infotrends, σχεδόν 75% των Α3 συσκευών στην Ευρώπη πωλούνται με υπηρεσία συμβολαίου συντήρησης που περιλαμβάνει εργασία, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Επομένως ο πελάτης κοστολογείται ρεαλιστικά βάσει των πραγματικών του εκτυπώσεων, ενώ αποφεύγει και όλο το άγχος για την έγκαιρη αναζήτηση και προμήθεια αναλωσίμων, αφού αυτά του αποστέλλονται προτού εξαντληθούν. Βέβαια, ακόμα κι αν προσφερθούν χωρίς συμβόλαιο, οι Α3 συσκευές διαχειρίζονται εκ των πραγμάτων μεγαλύτερο όγκο εκτυπώσεων και έχουν σημαντικά μεγαλύτερες διάρκειες αναλωσίμων από τις αντίστοιχες Α4. Συνεπώς, μια επιχείρηση που θα επιλέξει Α3 συσκευή, θα ξοδέψει αρχικώς περισσότερα χρήματα για την αγορά του εξοπλισμού, αλλά θα έχει σημαντική οικονομία στη χρήση, σε σχέση με τις Α4 συσκευές.

Προκειμένου να εξορθολογήσουν περαιτέρω την εκτυπωτική τους διαδικασία, μειώνοντας τα εκτυπωτικά τους κόστη, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητά τους και ενισχύοντας  παράλληλα την ασφάλεια των εγγράφων τους, οι επιχειρήσεις στρέφονται ολοένα και συχνότερα σε υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων (Managed Print Services-MPS). Έτσι καταλήγουν σε έναν προμηθευτή που αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει την εκτυπωτική διαδικασία, μειώνοντας τον συνολικό αριθμό συσκευών και προτείνοντας μεγαλύτερες Α3 συσκευές που καλύπτουν τις εκτυπωτικές ανάγκες του πελάτη. Επιπλέον, αναλαμβάνουν την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, αφού δε δεσμεύονται πόροι όπως προσωπικό από το τεχνικό τμήμα για τη συντήρηση, ή από το τμήμα αγορών για την έρευνα και αγορά αναλωσίμων.

Sharp MX-Series
Η Sharp, απαντώντας στις τάσεις αυτές, δημιούργησε τη νέα ενιαία σειρά έγχρωμων και ασπρόμαυρων συσκευών MX-series, με ταχύτητα εκτύπωσης από 26 μέχρι 60 σελίδες το λεπτό, βασισμένες σε κοινή πλατφόρμα, ενιαίο περιβάλλον εργασίας (με easy mode για εύκολη πρόσβαση σε συχνές εργασίες), κοινά παρελκόμενα (κασέτες χαρτιού, fax, επιλογές φινιρίσματος, κ.λπ) και αναλώσιμα για όλα τα μοντέλα, επιτρέποντας στον πελάτη να επιλέξει το Α3 πολυμηχάνημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.
Η βασική σειρά της Sharp προσφέρει ό,τι χρειάζεται μια επιχείρηση για τις καθημερινές της εργασίες, έχοντας παράλληλα δυνατότητα αναβάθμισης καθώς η επιχείρηση μεγαλώνει, ενώ η πιο προηγμένη σειρά προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ευελιξίας, όπως σαρωτή μονού περάσματος, Wi-Fi, σύνδεση με cloud, OCR και ανιχνευτή κίνησης που «ξυπνάει» τη συσκευή όταν ο χρήστης πλησιάζει, εκμηδενίζοντας το χρόνο προθέρμανσης.

Όλα τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης από- και σάρωσης σε- USB, ακόμα και αρχείων MS Office. Επιπλέον διαθέτουν λειτουργία «print release», δηλαδή δυνατότητα για τους χρήστες να ταυτοποιηθούν σε οποιαδήποτε Sharp συσκευή (ιδίου τύπου) στο δίκτυο και να παραλάβουν την εκτύπωσή τους, αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις και διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα των εγγράφων, αφού η εργασία δεν εκτυπώνεται προτού ταυτοποιηθεί ο χρήστης στο μηχάνημα. Η Sharp προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα διαχείρισης εκτυπώσεων με το πρόγραμμα Job Accounting, που επιτρέπει την ταυτοποίηση των χρηστών μέσω pin ή κάρτας, την παρακολούθηση των εκτυπώσεων μέσω αναφορών και τη βελτιστοποίηση της εκτυπωτικής διαδικασίας με στόχο τη μείωση του κόστους.
Στη CPI έχουμε πάντα ως βασικό γνώμονα λειτουργίας τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Γι’ αυτό, ως επίσημος διανομέας των εκτυπωτικών λύσεων της Sharp στην Ελλάδα, προσφέρουμε ένα πλήρες portfolio συσκευών με δυνατότητα υπηρεσίας συμβολαίου συντήρησης, μέσα από το δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτουμε πανελλαδικά.
Είτε οι εκτυπωτικές ανάγκες της επιχείρησης είναι μικρές, είτε υπάρχει παραγωγή μεγάλου όγκου εγγράφων, μπορούμε να σας κάνουμε μία πρόταση ειδικά σχεδιασμένη για τις δικές σας ανάγκες. Αφού εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτιστοποίησης, κάνουμε ομαλά τη μετάβασή σας σε νέο εξοπλισμό, μεθόδους και διεργασίες, που θα επιτρέπουν την ασφαλή εκτύπωση, την αποτύπωση του κόστους χρήσης και την εξοικονόμηση χρημάτων, με την παράλληλα αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των πόρων της επιχείρησης.

ΚοινοποίησηShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn