Διοίκηση

Την 19.06.2023  έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με τον κανονισμό εκλέχθηκαν νέα μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών.

Η σύνθεση του Δ.Σ. περιλαμβάνει ένα μείγμα επιτυχημένων και γνωστών Ελλήνων επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής :

red-bulletΠαπαθάνος Χρήστος του Αριστείδη

Πρόεδρος του Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό μέλος

Ο Χρήστος Παπαθάνος γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το 10ο Πρότυπο Λύκειο Αθηνών και σπούδασε Μαθηματικά στον Παν/μιο Αθηνών και Π. Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Ecole des Travaux Publics du Batimentet de l’ Industrie στο Παρίσι. Την δεκαετία του ’70 ανέλαβε σταδιακά Υπεύθυνος έργων Οδοποιίας/Γεφυροποιίας και Οικοδομικών στην ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΕ, Υπεύθυνος Έργων  & Γ. Δ/ντής, Υπήρξε Ιδρυτικό μέλος της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΚΟ ΕΠΕ. Από το 1983 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας ΑΤΚΟ ΑΕΒΕ και διετέλεσε διαδοχικά δ/ντής Πωλήσεων, Δ/νων Σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΣ. Το 1990 ίδρυσε τη CPI AE  της οποίας υπήρξε Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος μέχρι σήμερα. Το 2017 ίδρυσε την ΚΑΡΥΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΙΚΕ. Έχει συμμετάσχει στο ΔΣ πλήθους εταιρειών ενώ υπήρξε μέλος του ΤΕΕ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΠΕ(Αντιπρόεδρος) κ.α. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά & Ιταλικά.

red-bulletΠαπαθάνος Αριστείδης του Χρήστου

        Αντιπρόεδρος του ΔΣ, Εκτελεστικό Μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Άρης Παπαθάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι κάτοχος Bachelor και Master Degree σε Engineering, Economics and Management (MEng) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία. Επίσης είναι κάτοχος MBA από το Hult International Business School στην Βοστώνη. Το 2005 ξεκίνησε την καριέρα του στην CPI περνώντας από όλα τα τμήματα της εταιρείας. Ξεκίνησε από την αποθήκη και κατέληξε στις πωλήσεις το 2008. Μετά από το διάλειμμα ενός χρόνου για το ΜΒΑ στην Αμερική, επέστρεψε για να αναλάβει το τμήμα Marketing της CPI και – μεταξύ άλλων – τις σχέσεις με τους προμηθευτές του εξωτερικού. Από το 2012 και μετά ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας.

red-bulletΡουγγέρης Ραφαήλος του Πέτρου

       Εκτελεστικό Μέλος

Ο Ραφαήλ Ρουγγέρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι κάτοχος MBA από το Adam Smith Business School του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Εργάζεται στο χώρο της Τεχνολογίας από το 2001 σε θέσεις marketing και πωλήσεων. Ανήκει στο δυναμικό της CPI AE από το 2006 όπου ξεκίνησε ως Brand Manager, το 2012 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Marketing και από το 2020 έχει αναλάβει την Εμπορική Διεύθυνση έχοντας στην ευθύνη του τις Διευθύνσεις Πωλήσεων και Marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

red-bulletΤσαδήμα Σοφία του Γεωργίου

Εκτελεστικό μέλος

Η Σοφία Τσαδήμα γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές έγιναν με ειδίκευση στο Human Resources στο London School of Management. Μιλά αγγλικά και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σχετικά με το Management, τις Δημόσιες Σχέσεις, το Marketing, την Διοίκηση Ανθρωπ. Πόρων και τους εργατικούς νόμους.  Εργάσθηκε στις εταιρείες Ψυκτική Ελλάδος Α.Ε., ΒΙΟΦΑΡΜ ΑΒΕΕ,  Χαρλένικ Ελλάς Α.Ε. και Γ.Α. Κεράνης ΑΒΕΝΕ. Στην CPI εργάστηκε από το Νοέμβριο του 1999 και το 2002 ανέλαβε την Διεύθυνση Ανθρωπ. Πόρων της εταιρείας. Μέλος του Δ.Σ. της CPI A.E. από το 2012.

red-bulletΠίγκα Ελένη του Δημητρίου

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η Ελένη Πίγκα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αποφοίτησε από το Κολέγιο Ανατόλια και σπούδασε  Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  και Επιστήμη των Υπολογιστών στο San Francisco USA. Έλαβε μέρος σε πλήθος συνέδριων και σεμιναρίων κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας. Προσελήφθη στην ΑΤΚΟ COMPUTER SYSTEMS ΑΕΒΕ το 1985 ενώ το 1987 ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση  της ΑΤΚΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ. Το 1992 ανέλαβε την Γ. Διεύθυνση του Υποκ/τος της CPI ΑΕ στην Βόρειο Ελλάδα από όπου και αποχώρησε το 2012. Μέλος του ΔΣ της CPI AE από το 2012. Είναι μέλος των ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, Σ.Π.Β.Ε, ΕΕΔΕ, MOMUS, F.C.I., SFSU Alumni κ.α. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και είναι Διαρκής Εθελόντρια Αιμοδοσίας.

red-bullet    Γκρούιτς Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

        Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Σπύρος Γκρούιτς είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος Διπλώματος στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ACCADipIFR) και κάτοχος μεταπτυχιακού επαγγελματικού τίτλου κατάρτισης στην Εφαρμοσμένη Λογιστική & Ελεγκτική του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών εξωτερικού ελέγχου, υποστήριξης συναλλαγών και συμβουλευτικών υπηρεσιών λογιστικής και αυτή την στιγμή είναι Διευθύνων Σύμβουλος στη  Baker Tilly Greece και υπεύθυνος για τις υπηρεσίες που παρέχει η Baker Tilly στην Νοτιοανατολική Ευρώπη στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Πριν από την είσοδό του στην Baker Tilly Greece ως Διευθυντής, εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος DFK PD AUDIT, senior Manager της KPMG Audit και senior auditor της Arthur Andersen. Συμμετείχε σε  επιτροπές που παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε θέματα λογιστικής και ελέγχου. Διεξήγαγε οικονομικούς ελέγχους για μεγάλους πελάτες που ασχολούνται με την άντληση κεφαλαίων, εξαγορές και συγχωνεύσεις. Κατέχει εμπειρία ως υπεύθυνος έργων ελέγχου ελληνικών και ξένων εταιρειών, εισηγμένων και μη εισηγμένων, τραπεζών, όπως η Alpha Bank, η HSBC, η Ελληνική Τράπεζα, η Proton Bank, η Mercedes Bank, η BMW Bank και άλλοι. Επίσης κατέχει εμπειρία στη δημοσιονομική και φορολογική επιμέλεια στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η χρηματοοικονομική και φορολογική επιμέλεια στον τραπεζικό τομέα περιλαμβάνει: τη Banka Romaneasca (Ρουμανία), τον Ion Tiriac (Ρουμανία), την Poljoprivredno Investiciona Banka AD (Σερβία), την Omega Bank (Ελλάδα), τη Γενική Τράπεζα (Ελλάδα). Έχει συμμετάσχει και ηγηθεί σε Τακτικούς Ελέγχους Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων των ακόλουθων εταιρειών: ETEM A.E., ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ALPHA BANK, ΑΡΓΥΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ & ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ, ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ

red-bullet

Γαβαλά Αδαμαντία του Ιωάννη

       Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η Αδαμαντία Γαβαλά γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής Αθήνας το 2005. Έχει μακρά πορεία σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατών πριν και μετά από τις σπουδές της και η εμπειρία της είναι κυρίως στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Το 2006 ανέλαβε την συνολική διαχείριση του καταστήματος Cava Vino στα Βριλλήσια όπου παρέμεινε για 3 χρόνια. Από το 2009 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην καινοτόμα online κάβα House of Wine που είναι και η μεγαλύτερη του χώρου. Είναι υπεύθυνη για την Διαχείριση μεγάλων Εταιρικών πελατών και διοικεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Μιλάει Αγγλικά.

red-bulletΔασκαλόπουλος Δημήτριος του Ευθυμίου

       Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Παγκρατίου και σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλ/γος στο ΕΜΠ. Το 1976 ίδρυσε τη  ΚΛΙΜΑΤΑΙΡ ΕΠΕ που την δεκαετία του ’80 μετατρέπεται σε Lenox Hellas ή οποία διεύρυνε την δραστηριότητα της στον τομέα της Εμπορικής και Βιομηχανικής Ψύξης. Το 2008 προκειμένου να ενσωματώσει όλες της επιχειρηματικές δραστηριότητες που είχαν αναπτυχθεί μετατρέπεται σε DELPHIS GROUP SA στην οποία παραμένει μέχρι το 2016 Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος οπότε και αποχώρησε από το ΔΣ παραμένοντας κύριος μέτοχος της εταιρείας. Μιλά Αγγλικά & Γαλλικά και υπήρξε  μέλος σε πλήθος επαγγελματικών οργανώσεων (ΤΕΕ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΕΒΕΑ, ASHRAE, ΠΣΕΨΣ κ. α.).

red-bulletΚαραμανής Αδαμάντιος του Κωνσταντίνου

       Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

O Αδαμάντιος Καραμανής γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1971. Μετά την στρατιωτική του θητεία πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές ( MBA) στο Boston University, Massachusetts, USA από όπου αποφοίτησε το 1974. Ιδρυτικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2012 της Carmyco AE, βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων και κολλητικών ουσιών. Ιδρυτικό μέλος, μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΛΦΑ ΚΑΠΠΑ ΑΕ, εμπορικής εταιρείας χημικών προϊόντων, Υλικών Υποδηματοποιίας και Δερμάτων. Έχει συμμετάσχει στο ΔΣ διαφόρων εταιρειών. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Η απόφαση επί της έγκρισης εκλογής των μελών Δ.Σ. θα τεθεί ως θέμα στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας και θα αφορά στο υπόλοιπο της θητείας του προηγούμενου Δ.Σ.