Υπηρεσίες

services oneΗ παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι ο πυρήνας της δραστηριότητας μας. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα που εισάγουμε και τις εφαρμογές που αναπτύσσουμε, προσφέρουμε λύσεις που απαντούν στις ανάγκες των πελατών μας εξασφαλίζοντας αυξημένη αποδοτικότητα,  αποτελεσματική μείωση κόστους και υψηλή επιστροφή της αρχικής επένδυσης.

Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη των πελατών μας η οποία επιτυγχάνεται μέσω της άριστης οργάνωσης, εκπαίδευσης, εμπειρίας, συνέπειας και υπευθυνότητας που διαθέτουν οι άνθρωποι της CPI.

logo CPI Services

Γιατί να επιλέξω τη CPI

Η επένδυση της CPI στον τομέα παροχής υπηρεσιών έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές και μηχανισμούς ώστε να αναλαμβάνουμε απαιτητικά έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

  • Ανθρώπινο δυναμικό

Το πολυδύναμο τεχνικό τμήμα της CPI αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με διεθνείς πιστοποιήσεις: Microsoft, Cisco, Dell, EMC, HP, Acer, Olivetti, OKI, Sharp, Toshiba. Οι άνθρωποι αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη επένδυση και η επιμόρφωσή τους αποτελεί μία συνεχή διαδικασία.

  • Τμήμα διαχείρισης κλήσεων- Call Center

Αποτελεί το πρώτο επίπεδο υποστήριξης του πελάτη. Η διαχείριση του αιτήματος του πελάτη γίνεται μέσα από αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται και με την ευελιξία που του αρμόζει. Το τηλεφωνικό κέντρο μας δίνει τη δυνατότητα καταγραφής των κλήσεων και στατιστικών αναφορών, γεγονός που διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη στο βέλτιστο χρόνο.

  • Τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης- Help Desk

Το Help Desk αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς στα προϊόντα της CPI οι οποίοι εξυπηρετούν τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, είτε δίνοντας οδηγίες τηλεφωνικά είτε επεμβαίνοντας απομακρυσμένα, όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

  • Αποθήκη ανταλλακτικών

Στις εγκαταστάσεις της CPI διατηρούμε αποθήκη ανταλλακτικών με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του συνόλου των πελατών με τους οποίους έχουμε συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης.

  • Πανελλήνια κάλυψη

Η παροχή υπηρεσιών από τη CPI προσφέρεται σε πανελλαδικό επίπεδο μέσα από ένα δίκτυο 120 εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Στους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς συνεργάτες της CPI παρέχονται συνεχείς εκπαιδεύσεις ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις και να ανταποκρίνονται στα υψηλά standards ποιότητας τα οποία έχουμε ορίσει.