Γιατί να επιλέξω τη CPI

Η επένδυση της CPI στον τομέα παροχής υπηρεσιών έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές και μηχανισμούς για να αναλαμβάνουμε μεγάλα έργα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με μεγάλη επιτυχία.

  • Ανθρώπινο δυναμικό

To πολυδύναμο τεχνικό τμήμα της CPI αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με διεθνείς πιστοποιήσεις όπως αυτές των: Microsoft, Cisco, Dell, EMC, HP, Acer, Olivetti, OKI, Sharp. Οι άνθρωποι αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη επένδυση και η επιμόρφωσή τους αποτελεί μία συνεχή διαδικασία.

  • Τμήμα διαχείρισης κλήσεων- Call Center

Αποτελεί το πρώτο επίπεδο υποστήριξης του πελάτη. Η διαχείριση του αιτήματος του πελάτη γίνεται μέσα από αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται και με την ευελιξία που του αρμόζει. Το τηλεφωνικό κέντρο μας δίνει τη δυνατότητα καταγραφής των κλήσεων και στατιστικών αναφορών, γεγονός που διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη στο βέλτιστο χρόνο.

  • Τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης- Help Desk

Το Help Desk αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς στα προϊόντα της CPI που εξυπηρετούν τον πελάτη και συνεργάτη μας, είτε δίνοντας οδηγίες είτε επεμβαίνοντας απομακρυσμένα, όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

  • Αποθήκη ανταλλακτικών και εργαστήρια δοκιμών

Στο χώρο της CPI διατηρούμε αποθήκη ανταλλακτικών ώστε να καλύπτουμε άμεσα τους πελάτες μας στα συμβόλαια και ταυτόχρονα διαχειριζόμαστε το σχετικό κόστος των logistics. Επίσης διαθέτουμε χώρους ειδικά διαμορφωμένους όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δοκιμές για τις λύσεις που προτείνουμε στον πελάτη, εξασφαλίζοντας τον άριστο σχεδιασμό της ιδανική λύσης.

  • Πανελλήνια κάλυψη

Η παροχή υπηρεσιών από τη CPI επεκτείνεται σε ένα πανελλήνιο δίκτυο πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το υποκατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη αλλά και από ένα εξουσιοδοτημένο δίκτυο 120 συνεργατών.

Στους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς συνεργάτες της CPI παρέχονται συνεχείς εκπαιδεύσεις ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις και να ανταποκρίνονται στα υψηλά standards ποιότητας που έχει θέσει η CPI και τα οποία διασφαλίζονται από την πιστοποίηση ISO 9001:2008 που κατέχουμε.