Γνήσια Αναλώσιμα OKI

Γνήσια Αναλώσιμα OKI
protect your business

Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της ΟΚΙ στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα που λειτουργούν σε τέλεια αρμονία με τις εκτυπώσεις σας.

Συστήνουμε την χρήση των Γνήσιων Αναλωσίμων ΟΚΙ για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα και απόδοση από τον εξοπλισμό. Μη Γνήσια Αναλώσιμα ΟΚΙ μπορεί να φθείρουν την απόδοση του εξοπλισμού σας και να ακυρώσουν την εγγύησή τους.

Κατεβάστε τον κατάλογο

Αξίζει να χρησιμοποιείτε γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ ώστε να εξασφαλίζετε

Εντυπωσιακό xρώμα & χαμηλό κόστος στις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις
χαμηλό κόστος στις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις

Με τη σειρά έγχρωμων εκτυπωτών LED της ΟΚΙ για το γραφείο, το κόστος εκτύπωσης ασπρόμαυρων σελίδων είναι αντίστοιχο ενός τυπικού ασπρόμαυρου εκτυπωτή. Συνεχίστε να εκτυπώνετε τα ασπρόμαυρα έγγραφά σας και να χρησιμοποιείτε την έγχρωμη εκτύπωση όταν θέλετε να ξεχωρίσετε.

Σταθερά καλύτερη ποιότητα

καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης Η χρήση γνήσιων αναλωσίμων ΟΚΙ με τον υλικό εξοπλισμό της ΟΚΙ εγγυάται κορυφαία ποιότητα σε κάθε εκτύπωση. Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις συσκευές της ΟΚΙ. Επομένως, δεν μπορούν να εγγυηθούν την εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης, το χαμηλό κόστος και την αξιοπιστία που απολαμβάνετε με τα γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ.

Εγγύηση

3 χρόνια εγγύησηΓια απόλυτη σιγουριά, ο υλικός εξοπλισμός της ΟΚΙ συνοδεύεται από τριετή εγγύηση ως στάνταρ με τη δήλωση της συσκευής σας, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, και με την προϋπόθεση ότι συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τα γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ.

Χρήσιμες συμβουλές την κατάλληλη στιγμή

τμήμα εξυπηρέτησης πελατών OKIΑν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα της ΟΚΙ, το ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει.

Εγγυημένη απόδοση toner

Εγγυημένη απόδοση tonerΗ ΟΚΙ χρησιμοποιεί μεθόδους δοκιμών με έγκριση ISO για τον ακριβή καθορισμό της δηλωμένης απόδοσης των γνήσιων δοχείων τονερ. Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα εκτυπώνετε τον αριθμό σελίδων που σας υπόσχονται τα γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ.

Προστατέψτε την επιχείρησή σας

Τα γνήσια αναλώσιμα της ΟΚΙ είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στη συσκευή σας. Αυτός ο συνδυασμός ακριβείας είναι ο λόγος για τον οποίο μόνο τα γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ προσφέρουν εγγυημένη αξιοπιστία και ποιότητα εκτύπωσης. Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την κορυφαία ανεξάρτητη εταιρία ερευνητικής ανάλυσης και δοκιμών, Keypoint intelligence Buyers Lab, τα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση τους για την επιχείρησή σας είναι τα εξής:

Ελέγξτε τη γνησιότητα των αναλωσίμων σας

hologram on the package

Oλόγραμμα

Αναζητήστε το ολόγραμμα στη συσκευασία του είδους

verify original consumables

Σειριακός αριθμός

Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό

OKI Mobile Print app

Eύκολη αντικατάσταση αναλώσιμων

Αν και η διαδικασία αντικατάστασης αναλωσίμων είναι εύκολη και γρήγορη, η ΟΚΙ έχει φτιάξει video για εύκολη καθοδήγηση στην διαδικασία.