ΑρχικήΝέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

Security Technology Day | Leading tomorrow by CPI

H CPI Α.Ε. πραγματοποίησε με επιτυχία το Security Technology Day, την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Radisson Blu Park Hotel, με συμμετέχοντες στελέχη εταιριών πληροφορικής αλλά και τελικών πελατών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρεία παρουσίασε σημαντική αύξηση 11,7% στα έσοδα 6μήνου τα οποία διαμορφώθηκαν στα 9,85 εκ. ευρώ έναντι 8,82 εκ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο με την συμμετοχή των υπηρεσιών στα έσοδα σταθερή στο 22%.

Η CPI αναλαμβάνει τη Διανομή των Poly

H CPI Α.Ε. ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Poly - μέλος του Ομίλου της HP - η οποία διαθέτει κορυφαία προϊόντα ιδανικά για περιβάλλοντα υβριδικής εργασίας. Τα προϊόντα της Poly παρέχουν τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα της επικοινωνίας τους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ετήσια Οικονομικά αποτελέσματα

CPI: Αύξηση Εσόδων και Επενδύσεις Η εταιρεία παρουσίασε για 3η συνεχόμενη οικονομική χρονιά αύξηση στα έσοδα τα οποία διαμορφώθηκαν στα 18,55 εκ. ευρώ έναντι 18 εκ. ευρώ με την συμμετοχή των υπηρεσιών στα έσοδα σταθερή στο 23%.

Η Sharp λανσάρει νέα σειρά Α4 έγχρωμων πολυμηχανημάτων

Η Sharp λανσάρει νέα σειρά A4 έγχρωμων πολυμηχανημάτων που προσφέρουν αβίαστη παραγωγικότητα εγγράφων με βελτιωμένη ασφάλεια και απλοποιημένη συνδεσιμότητα.

Νέα συνεργασία CPI - Govee

Η CPI ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Govee, μια εταιρία παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τον έξυπνο φωτισμό.

Η κ. Βιβή Ντοβίνου HR Manager στη CPI A.E.

Στο δυναμικό της CPI εντάχθηκε η Βιβή Ντοβίνου αναλαμβάνοντας καθήκοντα HR Manager, στο πλαίσιο των οργανωσιακών αλλαγών της CPI.

Νέα συνεργασία CPI - Milestone

Η CPI ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Milestone Systems, έναν παγκόσμιο ηγέτη του IP Video Management Systems.

OKI Partners Εμπορική Παρουσίαση και Τεχνική Εκπαίδευση

Η CPI πραγματοποίησε με επιτυχία τρία events για τους ΟΚΙ Partners, δύο δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της και ακόμα ένα διαδικτυακά, με δυνατότητα συμμετοχής μέσω live streaming.

ZW350e το νέο επαναστατικό μοντέλο της Optoma

Η Optoma, ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής οπτικών λύσεων και η No.1 μάρκα τεχνολογίας DLP παρουσίασε τον πιο συμπαγή προβολέα laser DuraCore μέχρι σήμερα, τον Optoma ZW350e.

Βραβείο "Scanner Line of the Year" 2023 για την Kodak Alaris

H Keypoint Intelligence, κορυφαία εταιρεία δοκιμών προϊόντων απεικόνισης εγγράφων παγκοσμίως, τίμησε την Kodak alaris με το βραβείο Buyers Lab (BLI) 2023 Scanner Line of the Year.

CPI A.E. Πιστοποίηση με ISO 14001:2015

H CPI A.E., πιστή στους στόχους που έχει θέσει στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης προχώρησε στην πιστοποίηση με ISO 14001:2015.

1 2 3 4 5

Τα brands μας